07-08-2022, 11:15
0
Witam. Zainstalowałem nowy Mint, ale on mi delikatnie mruga, a właściwie drży lekko obraz. Wcześniej tego nie było i na żadnym distro się to nie zdarza. Kartę mam nvidię.
Lekkie drżenie obrazu
|
07-08-2022, 11:15
0 Witam. Zainstalowałem nowy Mint, ale on mi delikatnie mruga, a właściwie drży lekko obraz. Wcześniej tego nie było i na żadnym distro się to nie zdarza. Kartę mam nvidię.
07-08-2022, 12:05
0 Proszę podać informacje o konfiguracji sprzętowej/programowej w postaci wyniku polecenia inxi -Fxz (więcej szczegółów uzyskasz klikając w link)
Podając wyniki komend bądź logi proszę używać znaczników - CODE (więcej szczegółów uzyskasz klikając w link) Więcej zasad, które należy stosować znajdziesz w Zasadach forum Stosując zasady pomagasz Sobie i Nam bo: - My nie musimy zajmować się redagowaniem postów, przypominaniem o przestrzeganiu zasad, zbieraniem wystarczającej ilości informacji do udzielenia merytorycznej pomocy. - Ty masz większe szanse na szybkie otrzymanie merytorycznej odpowiedzi.
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery. 0 Kod: alieno@alieno-pc:~$ inxi -Fxz Dodano po pewnym czasie: EDIT: Zmieniłem grafikę na zintegrowany intel. Kod: alieno@alieno-pc:~$ inxi -CGM
08-08-2022, 16:05
0 Jak na obu kartach drży, to może nie jest to problem systemu/sterownika tylko może kabel lub monitor coś ma nie tak.
Spróbuj sprawdzić czy drżenie występuje na jakimś live distro.
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
13-12-2022, 09:58
0 Wątek porzucony przez autora.
Zamykam.
A imię jego czterdzieści i cztery. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|