0
Detwinner. Mogę go zainstalować ale tylko z Flatpaka. W Synapticu go nie widzę.
Proszę o instrukcję w jaki sposób zainstalować ten program ale nie z flatpaka ?
DetWinner - Nie z Flatpaka - jak ?
|
0 Detwinner. Mogę go zainstalować ale tylko z Flatpaka. W Synapticu go nie widzę.
17-04-2023, 08:49
0 Autor nie udostępnia paczek deb.
Proponuję kompilację ze źródeł.
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
17-04-2023, 10:18
0 (17-04-2023, 08:49)dedito napisał(a): Autor nie udostępnia paczek deb.Wiem o tym, że nie zrobiono paczek .deb. Dlatego założyłem ten wątek. Gdyby były to bym tu nie pisał. Dziękuję za propozycję kompilacji ze źródeł . Lecz nie skorzystam. Natomiast widziałem, że jakoś podołali zrobić paczki … .exe.
17-04-2023, 11:57
0 Idąc Twoim tokiem dyskusji, gdybyś nie chciał kompilować ze źródeł to też byś o tym napisał?
No to pozostało Ci nauczyć się budować paczki deb
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
17-04-2023, 12:31
0 (17-04-2023, 11:57)dedito napisał(a): Idąc Twoim tokiem dyskusji, gdybyś nie chciał kompilować ze źródeł to też byś o tym napisał? Otóż … właśnie zdobyłem paczkę deb i … program działa. Nie pierwszy już raz i nie tylko na tym forum ale zdaję jakieś pytanie i potem najczęsciej sam znajduję rozwiązanie.
17-04-2023, 12:42
0 Pewnie znalazłeś do starej wersji 0.3.
A imię jego czterdzieści i cztery. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|