Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozwiązane Dobry program do tagowania mp3
0
Plik → Zapisz pliki wykonałeś?
[Obrazek: userbar.png]
Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać.
0
(07-02-2025, 13:54)mati75 napisał(a): Plik → Zapisz pliki wykonałeś?
Tak. Próbowałem też wymuś zapisanie plików, próbowałem na innych mp3, próbowałem dodać inne zdjęcia (są w jpg) pobrałem inne mp3 i są na nich widoczne okładki w folderze. Szperałem też w ustawieniach EasyTag i możliwe że coś przestawiłem, może trzeba go odinstalować całkowicie razem z ustawieniami? Nie wiem jak to zrobić

Dodano po pewnym czasie:
Może to jakiś wirus?
0
To nie jest problem z plikami tylko manedżerem plików z cinnamona. Nie potrafi wyświetlać okładek dla innych plików jak mp3 i z tym sobie też zbytnio sobie nie radzi. Nawet skopiowane pliki z okładkami są problemem, doinstalowałem manadżer thunar i tam widać. Kolejny sukces cinnamona.
Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać.
0
(07-02-2025, 16:14)mati75 napisał(a): To nie jest problem z plikami tylko manedżerem plików z cinnamona. Nie potrafi wyświetlać okładek dla innych plików jak mp3 i z tym sobie też zbytnio sobie nie radzi. Nawet skopiowane pliki z okładkami są problemem, doinstalowałem manadżer thunar i tam widać. Kolejny sukces cinnamona.
Zainstalować tylko ten zaznaczony czy coś jeszcze?[Obrazek: 559MDinl.png]
1
Better response on post RE: Dobry program do tagowania mp3
Kod:
sudo apt-get install thunar tumbler ffmpegthumbnailer
0
Boże działa wszystko... EasyTag działa i są widoczne okładki mp3 w folderze. Koniec męczarni...
0
Oznaczam wątek jako rozwiązany.
Zamykam wątek.
0
Kiedyś używałem easytag i nawet fajnie się sprawdzał do momentu aż się okazało, że easytag nie widzi całej masy niestandardowych tagów, które ktoś może od tak sobie dodać. Potem przesiadłem się na konsolowego eyeD3 -- naprawdę fajny kombajn ale też posiada swoje ograniczenia. Później znalazłem kid3-qt i to już wymiotło konkurencję. Big Grin

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości