07-02-2025, 13:54
0
Plik → Zapisz pliki wykonałeś?
![[Obrazek: userbar.png]](https://l0calh0st.pl/obrazki/userbar.png)
Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać.
Rozwiązane Dobry program do tagowania mp3
|
07-02-2025, 13:54
0 Plik → Zapisz pliki wykonałeś?
![]() Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać. 0 (07-02-2025, 13:54)mati75 napisał(a): Plik → Zapisz pliki wykonałeś?Tak. Próbowałem też wymuś zapisanie plików, próbowałem na innych mp3, próbowałem dodać inne zdjęcia (są w jpg) pobrałem inne mp3 i są na nich widoczne okładki w folderze. Szperałem też w ustawieniach EasyTag i możliwe że coś przestawiłem, może trzeba go odinstalować całkowicie razem z ustawieniami? Nie wiem jak to zrobić Dodano po pewnym czasie: Może to jakiś wirus?
07-02-2025, 16:14
0 To nie jest problem z plikami tylko manedżerem plików z cinnamona. Nie potrafi wyświetlać okładek dla innych plików jak mp3 i z tym sobie też zbytnio sobie nie radzi. Nawet skopiowane pliki z okładkami są problemem, doinstalowałem manadżer thunar i tam widać. Kolejny sukces cinnamona.
![]() Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać.
07-02-2025, 16:30
0 (07-02-2025, 16:14)mati75 napisał(a): To nie jest problem z plikami tylko manedżerem plików z cinnamona. Nie potrafi wyświetlać okładek dla innych plików jak mp3 i z tym sobie też zbytnio sobie nie radzi. Nawet skopiowane pliki z okładkami są problemem, doinstalowałem manadżer thunar i tam widać. Kolejny sukces cinnamona.Zainstalować tylko ten zaznaczony czy coś jeszcze? ![]()
07-02-2025, 16:34
1 ![]() Kod: sudo apt-get install thunar tumbler ffmpegthumbnailer ![]() Prowadzę to forum od roku 2007. Przez ten czas projekt minta bardzo negatywnie się zmienił, stąd mogą w moich postach być opinie z którymi można się nie zgadzać.
07-02-2025, 17:06
0 Boże działa wszystko... EasyTag działa i są widoczne okładki mp3 w folderze. Koniec męczarni...
07-02-2025, 17:36
0 Oznaczam wątek jako rozwiązany.
Zamykam wątek.
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
12-02-2025, 12:09
0 Kiedyś używałem easytag i nawet fajnie się sprawdzał do momentu aż się okazało, że easytag nie widzi całej masy niestandardowych tagów, które ktoś może od tak sobie dodać. Potem przesiadłem się na konsolowego eyeD3 -- naprawdę fajny kombajn ale też posiada swoje ograniczenia. Później znalazłem kid3-qt i to już wymiotło konkurencję.
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|