21-01-2021, 13:19
0
(21-01-2021, 08:23)yahoob3 napisał(a): Powyższe resetuje panel do ustawień domyślnych.Pasek menu po zresetowaniu-[użyłem przywracania konfiguracji z menu Ustawienia, Panel], zaczął się pojawiać regularnie (zniknęło z niego część ikon które wcześniej miałem dodane), ale nastąpiło szereg komplikacji: pulpit z ikonami przestał się wyświetlać, nie można korzystać z terminala - nie przyjmuje wpisów z klawiatury i entera, okna ukazują się zminimalizowane, piszę teraz z mozilli wielkości 1/12 ekranu tylko dzieki funkcji f11. straciłem nadzieję, że to się da uratować
Możesz jeszcze spróbować dodać użytkownika i zobaczyć czy na nim będzie dobrze.
Dodano po pewnym czasie:
(21-01-2021, 13:19)[email protected] napisał(a):po perzlogowaniu jako inny użytkownik dziala wszystko poprawnie.(21-01-2021, 08:23)yahoob3 napisał(a): Powyższe resetuje panel do ustawień domyślnych.Pasek menu po zresetowaniu-[użyłem przywracania konfiguracji z menu Ustawienia, Panel], zaczął się pojawiać regularnie (zniknęło z niego część ikon które wcześniej miałem dodane), ale nastąpiło szereg komplikacji: pulpit z ikonami przestał się wyświetlać, nie można korzystać z terminala - nie przyjmuje wpisów z klawiatury i entera, okna ukazują się zminimalizowane, piszę teraz z mozilli wielkości 1/12 ekranu tylko dzieki funkcji f11. straciłem nadzieję, że to się da uratować
Możesz jeszcze spróbować dodać użytkownika i zobaczyć czy na nim będzie dobrze.
Myślalem, że nie uda mi się wywolać okna wylogowania sesji bo system kilka razy startował, (co prawda z paskiem) ale za ro bez kursora myszy i nic poza peyciskiem power wtedy nie dzialało.