Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozwiązane Brak podświetlenia klawiatury Tracer KTM46710
0
(24-03-2021, 18:46)yahoob3 napisał(a): Polecenie xset led on możesz dodać do programów startowych -> +, polecenie użytkownika... tylko raczej nie zaczyta się przed zalogowaniem... bo to polecenie _użytkownika_.

Klawiatura - własne skróty, dodaj i trzeba by mały skrypcik napisać uruchamiający polecenie xset, wrzucić go do /home, nadać uprawienia i skrótem klawiaturowym wywoływać go... dasz radę?

Skrót może... Ctrl+Alt+K? Zdaje się, że jest wolny.

o_O eee... ja nawet zielony nie jestem - jeśli chodzi o skrypty i linuxa... ze mną jak z małym dzieckiem - za rączkę ;P

skoro mam "Systemowo" przypisane podświetlenie do ScrollLock+FN - tylko że nie działa, to xset led on przypisałem pod Ctrl+ScrollLock a xset led off przypisałem pod Win+ScrollLock...

Tylko że ScrollLock mi nie działa ani przycisk FN. FN bo nie mogę żadnego skrótu przypisać z tym klawiszem, a ScrollLock ile bym razy nie wcisnął nie zaświeca się dioda/ikonka oznaczająca włączanie tej funkcji (koło NumLocka i CapsLocka) - ona zaświeca się i załącza gdy załączę podświetlenie :/ ma ktoś na to a jakiś patent? czy klawiaturę oddać? tylko jaka możecie polecić w miarę tanią z podświetleniem/z podobnym ułożeniem klawiszy (chodzi o Enter i Shift)?

Bo, słabo się pisze hasło przy logowaniu gdy jest ciemno a klawiatura jest nie podświetlona...

Wiadomości w tym wątku
RE: Brak podświetlenia klawiatury Tracer KTM46710 - przez Cas05 - 26-03-2021, 00:23

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości