0
Problem,który dotyczy Katalog Domowy - Obrazy . Zdjęcia są tam tak malutkie, że nie rozróżniam co na nich jest ,bo mają na dużym monitorze komputera PC ich wymiar to około. 5mm x 10 mm ! Co z tego,że na innych programach oglądam je w normalnych rozmiarach duże i wyraźne skoro kiedy do wstawienia jako załącznik muszę je pobrać z Katalog Domowy a tych miniaturek nie da rady rozszyfrować .Czy od 2019 roku udało się komuś to rozszyfrować ? Bo znalazałam wpis innego Użytkownika , co na ten problem już wtedy napotkał .
uwaga - cytat tego wpisu poniżej
,,
09-03-2019, 20:50
0
Witam
Jestem nowy - od kilku dni siedzę w Mincie. Póki co jeszcze docieram się ale mam problem ponieważ chciałem wrzucić jakieś zdjęcia na allegro, gdziekolwiek i ciągle w "wysyłanie pliku" mam małe ikony (owszem z boku jest duża ale to mnie nie ratuje) i nie mogę zmienić ich rozmiaru. Próbowałem różne zmiany , cinnamon, chromium, xviewer ale ciągle to samo.
Mam Mint 19.1 Mate ''
uwaga - cytat tego wpisu poniżej
,,
09-03-2019, 20:50
0
Witam
Jestem nowy - od kilku dni siedzę w Mincie. Póki co jeszcze docieram się ale mam problem ponieważ chciałem wrzucić jakieś zdjęcia na allegro, gdziekolwiek i ciągle w "wysyłanie pliku" mam małe ikony (owszem z boku jest duża ale to mnie nie ratuje) i nie mogę zmienić ich rozmiaru. Próbowałem różne zmiany , cinnamon, chromium, xviewer ale ciągle to samo.
Mam Mint 19.1 Mate ''