0
Administratorze ,temat czyli jest to jednak wada tego systemu Linux mint 21.2 poniżej post tego wpisu Użytkownika który,zauważał i doświadczył tego samego problemu już 4 lata temu , na co niepotrzebnie jak widać szukałam odpowiedzi i pomocy .Paskudna wada tego systemu.Ja chcąc przesłać zdjęcia z wakacji pocztą dokładnie to samo ,co ten Użytkownik opisał .
poniżej cytat wpis Użytkownika z przed 4 lat :
'' 09-03-2019, 20:50
Witam
Jestem nowy - od kilku dni siedzę w Mincie. Póki co jeszcze docieram się ale mam problem ponieważ chciałem wrzucić jakieś zdjęcia na allegro, gdziekolwiek i ciągle w "wysyłanie pliku" mam małe ikony (owszem z boku jest duża ale to mnie nie ratuje) i nie mogę zmienić ich rozmiaru. Próbowałem różne zmiany , cinnamon, chromium, xviewer ale ciągle to samo.
Mam Mint 19.1 Mate "
poniżej cytat wpis Użytkownika z przed 4 lat :
'' 09-03-2019, 20:50
Witam
Jestem nowy - od kilku dni siedzę w Mincie. Póki co jeszcze docieram się ale mam problem ponieważ chciałem wrzucić jakieś zdjęcia na allegro, gdziekolwiek i ciągle w "wysyłanie pliku" mam małe ikony (owszem z boku jest duża ale to mnie nie ratuje) i nie mogę zmienić ich rozmiaru. Próbowałem różne zmiany , cinnamon, chromium, xviewer ale ciągle to samo.
Mam Mint 19.1 Mate "