Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Menager plików - możliwość zmiany ?
0
(09-11-2023, 09:42)yahoob3 napisał(a):
(09-11-2023, 09:16)Konwalia napisał(a): Nemo-Edycja spróbuję to zrobić ,ale w Managerze Plików jest ich kilka rodzajów , to który mam zainstalować ?

Nie bardzo rozumiem o jakie "rodzaje" ci chodzi.
Menedżerem plików w Mincie jest Nemo i jest on odpowiednikiem Eksploratora plików w Windows.
Jest zainstalowany domyślnie w systemie. To program, który w menu nazywa się po prostu "Pliki".
Nie jest to samo co w Windows,a miałam je WINDOWS XP ,7,8 i10 (10 nawalała po aktualizacji wiec zlikwidowawszy zainstalowałam ten Linux  ) Tam jak chciałam dodać z  poczty załącznik np. zdjęcie, czy np. druk ,pismo , to klikałam  w odpowiednie miejsce np w obrazy , lub pobrane , dokumenty itd   i widziałam co zahaczam ,a  tu tego nie widzę , bo są o wymiarach 4x 8 mm . Natomiast kiedy oglądam je w katalogu tak jak mi poradziłeś , to widzę je duże -ale nic mi to nie daje,  kiedy je chcę je pobrać jako załącznik to już jest problem  . Skasowałam Nemo i wgrałam PCManFM ...to samo ! Sądziłam ,że manager plików pomoce Angry no i jak widzę nic mi to nie dało .
Proszę powiedz mi jak widzisz w swoim programie np. zdjęcie czy dokument ,gdy chcesz go pobrać jako załącznik ? Czy są też tak małe ,że prawie nie widać co na nich jest ?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Menager plików - możliwość zmiany ? - przez Konwalia - 09-11-2023, 17:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości