0
↑ czy te thanksy można przenieść na swoje miejsce ?
Do zrobienia Thanksy
|
0 ↑ czy te thanksy można przenieść na swoje miejsce ?
18-11-2019, 07:37
0 Czyli jakie?
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery.
18-11-2019, 12:14
0 Czyli tam, gdzie przeważnie na wszystkich forach są, za szukaj na dolnej belce zaczynając się na wysokości posta
18-11-2019, 12:24
0 Chętnie zapoznam się z tymi " wszystkimi forami" jak podasz jakieś przykłady.
P.S. Przeważnie na wszystkich forach? jakieś masło maślane
Zasady forum | Poradniki i najczęstsze pytania | 90% odpowiedzi na wszystkie pytania
A imię jego czterdzieści i cztery. 0 Czyli jakich?
Myślę, że najlepszym miejscem, będzie tuż przy przycisku, podziękuj. Temat do realizacji.
A imię jego czterdzieści i cztery.
18-11-2019, 12:43
0 Na takich, które kiedyś odwiedzałem, a już nie istnieją, albo na takich jak np sharethefiles które to wywaliły...
Albo są w prawym dolnym rogu jak na rerapach, ale na pewno w życiu nie spotkałem się z takim umiejscowieniem a jestem bardzo stary
18-11-2019, 12:46
0 To jest chyba standardowe miejsce po aktywacji tej funkcjonalności.
Widać autor tej wtyczki miał swoje "widzimisię".
A imię jego czterdzieści i cztery. 0 Widać na forum są sami idioci, bo nigdy to nam nie przeszkadzało
Jak wprowadzimy zmiany to odpowiemy w tym wątku, postaramy się aby zmiany były mądre
A imię jego czterdzieści i cztery. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|