18-06-2020, 20:43
0
Jak zainstalować KMPlayer?
Jak zainstalować KMPlayer
|
0 W wyszukiwarce menadżera oprogramowania wpisujesz kmplayer i instalujesz.
Inna opcja - Klik. Gdyby coś było nie tak, to pobierasz paczkę z instalatorem deb dla Ubuntu (wersja zbliżona do Minta) i instalujesz.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
18-06-2020, 21:16
0 Najprościej to w terminalu:
Kod: sudo apt install kmplayer
18-06-2020, 21:22
0 (18-06-2020, 21:16)omkar napisał(a): W wyszukiwarce menadżera oprogramowania wpisujesz kmplayer i instalujesz. Nie działa. Klikam i nic się nie pojawia.
18-06-2020, 21:25
0 Na co klikasz? Co się nie pojawia?
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein 0 Nie ikonkę tylko w instaluj (po prawej stronie w menadżerze oprogramowania).
Albert Einstein
18-06-2020, 21:32
0 zainstalowałem przez terminal.
Pojawiła się ikonka kmplayer w dźwięk i obraz. Klikam i nic się nie pojawia. 0 Dlaczego nie używasz domyślnego playera Celluloid. przecież jest bardzo dobry. Inna opcja to VLC.
Spróbuj trzeciej możliwości instalacji którą podałem.
Albert Einstein |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|